Monday, October 15, 2012

:: Sdn Bhd ::

hari ni en hubby kene melaporkan diri kat KLIA....opis baru die...alahai....bosannya mama nanti nak travel sorang-sorang...tak de lagi teman nak bertekak dalam kereta....tak de lagi teman nak bergosip itu ini...huh.....mesti rindu gile nak bersama-sama naik kete ngn en hubby nanti....

aku dengan anak-anak akan membawa haluan kami masing-masing...hopefully puteri-puteri raja tu behave le kan travle bertiga dengan mama.....mama je la kot agak pening sikit kene layan pertanyaan alisya pot pet tu.....selalunya papa yang akan layan si anak....berebut-rebut kasih sayang.....borak-borak...mama buat ape?mama zzzzzzzzzzzzzzzzz esp kalau ade order kek malam tu....haih kene gagahkan jugak ni......

lepas ni jugak xde dah le hari-hari lunch date....papa dah jauh...memang le tak jauh mana....but still jarak nya jauh gak untuk aku bermesra-mesra ditenghari...tp advantage gak untuk mama...boleh diet ditengahari...boleh pegi gym...hahahahahaha...positive k....

biasa la untuk memulakan sesuatu memang bukan mudah.....insyaAllah akan terbiasa nanti...pasti ade hikmah disebalik semua kejadian...ade yang tersirat dan tersurat...Allah dah tentukan setiap kejadian dengan benda yang lebih baik...tak semestinya apa yang kita inginkan tu adalah yang terbaik untuk kita kan....

No comments :

:: Track je ::