Thursday, February 9, 2012

::Outdoor Time..........::

dah lama hasarat aku nk buat outdoor tersimpan mcm tu je....n akhirnya kini pasti bile impian aku mendapat sambutan dari adik ipar aku......aku dpt jugak laksanakan apa yg aku inginkan selama ni.....bukan nak buat ape sgt pun...jauh sekali nk menunjuk...saje nk hiburkan hati.....nk simpan kenangan dengan anak2 n somi aku yg terchentaaaaaaa.....

so hari tu bertemakan putih itam kami sume gigih pg ke taman tasik perdana.....pepagi org kat situ nak g jogging....spend time ngn famly tp agenda kami berbeza.....hehehehehe....nk jd model xberbayar jap....almaklum le....tingin nk bergambo gini...ala2 photo gedix tu kan....dh le sblm acara mengambik gambar ade berlaku tragedi kat umah adik ipar aku yang mane kereta kitaorg kene clamp....sgt kurang ajar guard2 yg ade....mengalahkan polis....mcm die pegang kuasa yg sgt besar utk buat benda yg mmg xmsk akal....senang je die ckp....sila jawab dgn management....xblh nk berbincang dengan cara yang profesional....n dlm kejadian bertelagah tu...ade la akak yg ddk kat situ pun komplain same...sie pun agak xpuas ati dengan management apartment tu....alahai.....ntah ape2 le....so hanya disbbkan kejadian tu....kami dah kerugian masa dekat sejam...dengan perut yg bernyanyi2....pastu dengan kejadian yg ntah pape kami gagahkan jugak pegi ke taman tasik perdana....

so jom tgk hasilnye hari tu....walaupun penat n aku risaukan adelia yg mmg sgt xsuka pada camera...aku tawakal kan je....aktiviti utama sbnrnya bukan ambik gambar....tp main kejar2 dengan alisya, adelia n ilham....diaorg bertiga kalau dapat berjumpa mmg boleh terbalik le keadaan.....

adelia, alisya n ilham

classic picture

black n white




shomeeeeelll mama











party sudah bermula.......






credit to photographer hari tu.....mr daus dr parkinson pro.....kesian die kene menahan panas, sabar n melayan kerenah budak2 yg ligat.....

n msk je dlm kete...sume dh kepenatan...hbs diteguknya air mcm xpenah jumpa....baju aku yg putih tu hbs berlopak...suar aku hbs berlumpur2...kasut adelia yg putih hbs bersalut ngn tanah basah.....nasib blh hilang kotorannye....n msk je dlm kete sume selamaaaaaaaaatttttttt....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....tdo....

thanks a lot...n klu korang berminat leh le contact mr photographer sbb die mmg buat keje2 amik gmbr ni...selain dr outdoor, die ade buat utk weeding, pre weds and ape2 saje event yg korang inginkan.....

No comments :

:: Track je ::