Friday, December 2, 2011

:: OMBAK RINDU...terbaeekkkkk ::

hurm nk buat preview ckit psl filem baru ni....aku baru je tgk movie ni.....bg aku movie ni SGT BEST kot....BEST GILE....mmg aku puas ati tgk movie ni wlupun nyatanya memula ptt aku tgk berteman....tp separuh jalan mr hubby terpaksa kuar sbb nk solat jumaat....so aku layan sorang...n yesssssssssssssssssssss ttp terbaik movie ni....

bile tgk sorang feeling tu lbh ckit....mmg aku fokus gile tgk movie ni...sbb aku tau mr hubby terpaksa melayan kerenah sewel aku....tp xpe wlpun kejap tp die ttp ade bersama ngn aku...aku nk pg sorang xbg.....akak sebalah aku pg bwk 2 org puteri hati die....sok nti klu papa die xnak ikut aku...aku pun nk buat gitu le....jln2 ngn dua org puteri....hehehehehe....n best part is....masa part touching tu...harus le nangis kan....leh lak anak die ckp..."eh...ibu nangis"...waaaaaaaaaaaaaaaaa....potong stim.....

bg aku filem OMBAK RINDU ni lg best n kemas dr filem LAGENDA BUDAK SETAN.....cite ni lg touching setouching bile time baca novel nye dulu.....mr hubby ckp...buat ape nk tgk klu dh berkali2 khatam novel tu.....laki mane nk penah faham...leh lak die ugut aku nk tgk movie pilihan die lak lps ni....n die tau aku xpenah suka movie2 yg die nk g tgk tu....tp aku ttp berterima kasih pada mr hubby sbb sudi temankan selama 30min je dlm wayang tu....

lakonan aaron aziz mmg selalu menjadi....mmg feeling gile tgk die berlakon....n mr hubby tau aku mmg suke sgt tgk klu aaron aziz yg berlakon.....hehehehehe...suke tgk berlakon je....bebe aku ttp no 1....maya karin not bad gak le....wlupun pada mulanya aku xbape suke maya karin amik watak izzah tu....n plg xsangka si lisa surihani leh bawakkan watak mila dgn cemerlang...selalunye die berlakon jd gadis melayu terakhir....ayu je kan...tp kali ni mmg berbeza n menarik......

so aku bg 4 bintang dr 5 bintang...mmg feeling...mmg touching....mmg best...terkesan sungguh dlm hati aku.....best...romantik....penuh kasih syg...mcm adik aku ckp...kan aku ni jiwang karat....huhuhuhu....karat gak le ckit.....xsepenuhnye...heheheehhehe....klu sesapa nk ajak aku tgk movie ni lg....aku akan angkat kaki....nk join sekali....hehehehe...melampau kn?

No comments :

:: Track je ::