Tuesday, December 13, 2011

:: Ape menarik?::

fuh...fuh...dah lame gile xhupdate blog aku ni...bkn ape tahap kemalasan semakin mencipan skrg ni...hehehehehe...dah le xhupdate byk cite2 basi yg aku nk kongsikan.....tp for sure skrg ni aku nk cite...cite yg plg hot and sensasi skrg ni...pasal sesuatu produk yg makin laris...makin hot...makin malatop.....ianya bagaikan produk magic utk kaum2 hawa yg inginkan supplement terbaik utk diri mereka....bukan saje bg tubuh badan makin sihat...katenye ianya akan menaikkan seri muka...akan membuatkan rumahtangga aman bahagia...org2 laki tergoda melihat kejelitaan yg terserlah akibat memakan supplement ni...

aku dlm masa yg same sgt tergoda dgn sume testimoni yg ade....cuma agak sedikit musykil dengan beberapa pantang larang yg ade dlm produk ni...sedikit musyil...agak xlogik pantang larangnye dan sedikit meragukan bile beberapa pertanyaan tidak dijawab dengan bukti dan fakta yg kukuh...bukan niat aku nk kondem memana produk.....jujurnye aku sendiri mkn n beli produk tu...nk rase tempias magik benda tu....n sepanjang aku makan...aku terpaksa stop sbb kesannya yg agak memeritkan bagi aku...mungkin aku bukan insan yg terpilih untuk menjadi jelita dan pujaan ramai dengan produk ni....sape tau....wlu sehebat mane pun produk ni...klu tiada keizinan dr Allah s.w.t untuk berikan yg terbaik utk aku...maka bukan le utk aku...mungkin juga sbb aku sendiri paranoid dengan pil ajaib ni...mungkin......

aku cuma xberapa setuju dengan sesetengah pengguna yg dh berjaya ni...mereka seakan terlalu obses dan mengagungkan benda ni terlalu tinggi....terlalu mengaggungkan produk ni smpikan memuji menggununug...bangga akan perubahan yg mane kdg2 bukan utk suami....tp mostly utk org luar...adat wanita mmg suka dipuji.....suke akan kecantikan...tp biar la semua tu berpada...klu produk itu menjadi pd diri kite....ceritakan dengan beserderhana....biar ada batasnye...kongsikan dengan ayat yg berhemah....bukan memuji kadang smpi lupa akan pencipta sebenar bahan asas produk tersebut....aku bab ilmu agama mmg xbape nk mabeles tp xde le terlalu jahil......

pada yg makan n menjadi mmg anda semua adalah insan terpilih yg berjaya memperoleh kebaikan dr pil ajaib tu...aku xde nk kondem ke ape psl produk ni...cuma ade sebahagian teman2 aku yg sedikit musykil sbb byk fakta dan info yg agak meragukan dan membuatkan kite was-was untuk mencuba.....stock yg ade pd aku akan aku habiskan.....mane tau leh jd magik n dpt kesan hebat mcm kawan2 yg lain...xkan nk biarkan...rugi le...dh le mahal...owh tidak...membazir itu kan amalan syaitan....so jom try lg....

No comments :

:: Track je ::