Tuesday, September 20, 2011

:: Siannye Baby Aisya ::aku

aku baru baca blog ni.....td xde keje g le BW n jumpa blog ni...alahai siannya bby ni...baru berusia 7 bulan...ape le yg die tau dlm usia sekecik ni...menjadi mangsa keadaan.....klu terjadi pada anak2 kite mcm mane kan?....mau aku saman n suh kedai tu tanggung sume kos operation n hospital sume kan....xbertimbang rasa sungguh.....klu takat melecur ckit pun aku dh kecoh ni kan dh terbakar kulit bby tu kene tomyam panas.....

kepada pemilik2 restoran jgn dok sedap nak kaut keuntungan je...xamik berat langsung ciri2 keselamatan...ingt le ye...customer tu yg bg ko duit....majukan kan kedai ko....klu xde kami2 ni mkn kat kedai ko rasenye xde maknanya kedai ko nk maju....n aku penah pg kedai ni dulu masa aku study kat Shah Alam...

tp baby Aisya...semoga bby akan cepat sembuh...aku tau mcm mane peritnye menjaga org yg kene air panas ni sbb aku sendiri punya pengalaman yg lbh tragis dr ni......terjadi sendiri pada adik aku....so mmg kesian sgt pada bby tu.....

jom baca blog tu kat sini....cepat sembuh ye syg...

http://luluzland.blogspot.com/2011/09/tragedi-september-aisyas-story.html

No comments :

:: Track je ::