Monday, August 8, 2011

:: Kembali Ke Rahmatullah ::

Pagi isnin ni...aku nk ucapkan takziah kepada keluarga doc nora.....doc alisya yang penah aku tuliskan kat sini dulu.....sebak dada aku mengenangkan die pergi dalam bulan yg mulia ni.....

Jumaat lepas kawan aku sms kate doc dh tenat....bergantung pada mesin utk bernafas.....aku berdoa supaya Allah berikan yang terbaik....jika andai kata dengan cara mencabut nyawa itu dapat mengurangkan penderitaan die...maka biarkan die pergi dari die menderita......sungguh aku xdpt nk lelapkan mata mlm tu....ntah kenapa hati aku turut sama risau mengenangkan keadaan doc nora.....

n mlm tu aku dpt sms lg........doc nora dh xde......speechless.....aku xdpt lelapkan mata...teringin sgt aku visit die buat kali terakhir....tp mengenangkan keadaan yg xberapa mengizinkan....aku pendamkan....aku bgtau mr hubby....terkejut die masa sahur.....smpi ke hari ni...sumpah kami mcm xdpt terima die dh xde...sungguh pun die xde langsung pertalian drh dengan aku....tp aku rase terlalu berhutang budi pada die....

alisya dh ok sikit dsbbkan die....die yg treat anak aku bersungguh....adelia last year admitted pun suggested by die....die yg observed....semua pasal anak-anak aku aku rujuk direct pada die.....die mmg concerned psl budak2.....n alisya pun happy bile jumpa die.....haih....after this alisya akan jumpa doc lain le....doc hafiza....xpe le...as long as die ok.....nk membina chemistry antara alisya n doc baru mayb amik masa....hehehe...sbb die dh serasi dgn arwah.......hehehehehehe....

moga Allah tempatkan arwah bersama dengan org beriman.....moga Allah kurangkan azab kuburnya nti....sugguh bertuah die meninggal dibulan yg mulia ni.....tiada azab kubur utknye.....moga segala kebaikan die selama di dunia ini mendapat balasan yg seadilnya disana.....aku pasti lg ramai yg berdua yg terbaik utk nye.....moga Allah permudahkan segalanya untuknya....AMIN......

1 comment :

iqien said...

Semoga Allah mencusuri rahmat ke atas nya...Inalillah..

:: Track je ::