Tuesday, August 16, 2011

:: Kau Selfish ::

mmg kau selfish......sakit tul hati aku pepagi buta ni...sungguh tragik sungguh hari ni....dh le salah ikut jalan hari ni....elok2 hari2 ikut highway hari ni ikut belakang lak...sbb kononnye nk elak jam kat tol......alih2 lg lambat aku dibuatnye....on the way lak ntah ape kene ntah...mayb sbb aku minum byk sgt time sahur...'tangki air' aku penuh aku lak...carik petrol station.....petrol station pertama toilet rosak....aku tawakal g petrol station ke dua....nasib ok...tp punya la ramai manusia beratur....pulak tu setiap sorang buat projek besssssssssaaaaaaaaarrrrr punya....ya Allah....punya la mcm nk menjerit aku menahan dr banjir......

smpi skul anak aku lak....anak2 aku mood baik je pagi ni...xde nanes2...so mmg senang le keje aku nk hantar diaorg kan....tetiba aku nk je bukak pintu kete ade lak sorang manusia yg nak dikatakan bodoh xjugak....nak dikatakan buta leh lak drive kan.....die block pintu kete aku....bumper lak hampir nk bercium ngn kete kecik aku....haih.....die dh nmpk aku nk try bukak pintu xblh...die dengan muka xbersalah terus kuarkan anak die...dh letak anak die...die lenggang kangkung lak amik beg anak die....aku dok tercegat kat tepi kete die langsung xpandang....xsenyum...nak say sorry pun tidak....mmg kurang ajar kan....teacher die pun dh senggih2 kerang sbb xtau nk ckp ape....muka aku?...time tu klu letak ayam utk panggang aku rase leh jd well done le kot....mmg panas...dh nmpk muka aku mcm tu die xde lak inisiatif nk mintak maap ke ape...senyum ke ape......msk kete kuar kete dengan slow mcm siput babi......mmg keji sunggu perbuatan die...dh le BERSALAH...xreti nk MINTAK MAAF.....mmg masa tu aku sgt marah......kene pangkat SELFISH ngan aku sebijik...tu bg lepas die buat bodoh ats sume kesilapan die.....dh kene pangkat mcm tu pun xreti nk mintak maaf....xreti nk angkat tangan....xreti nk senyum....

haih xfaham ngn manusia mcm ni...ingt die sorang je ek byr fees kat sekolah tu......takat mane je pun harta dunia....xguna kalau ko keje tinggi...pakai kete besor...tp adap xde....x reti nk hormat org....pape pun .....ni bukan kali pertama....tp ni plg tragik....plg kurang ajar...plg keji......sblm ni ade gak kes xreti nk mintak maaf....kes gigit....ni kes parking lak....haih.....sabar je la aku......leh makruh pose aku pepagi ni....istighfar bebanyak le puan eyna ooooiii......sabaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

No comments :

:: Track je ::