Wednesday, June 8, 2011

:: OMG ::

sungguh terkejut mak nok bile anak sulung aku Nur Alisya Sufiya dah ade secret admire....huhuhu....aku sendiri memula mcm xsangka...budak sekecik tu dh ade perasaan menggatal......kite dak senior ni...alisya panggil die abg besar....memula abg besar ni suka kacau2 die...sampai nanges la alisya kene kacau...aku ckp elok2 le ngn budak tu....dia diam je....hehehehe...lepas tu esknye alisya ckp abg besar tu baik....xkacau...die mintak ampun....apekah?...aku xdpt tangkap lagi...biasa la budak2 kn....aku xde le heran sgt.....

n sejak hari tu.....mmg ade je kes abg besar....n ade sekali tu kebetulan masa aku amik anak2 aku.....bapak abg besar tu pun dtg...rupanya die ade adik kat skul tu....so xde le nk kate die obses ngn kakak just becoz of die xde adik kan.....gurl lak tu....masa alisya dh msk kete....die sanggup tunggu kat pintu kete bapak die hanya sbb nk babai alisya....nk say good bye....n senyuman mereka berdua sgt GATAL.....eeeeuuuwww....tlg le korang blm baligh le anak2 ku......

latest sekali alisya msk kete die ckp....abg besar ckp...."awak ni comel le"...n alisya lak masa cite tu tersengih2....perasaan perasan tu sgt menggunung tinggi....blk tu aku cite kat mr hubby ngeleng kepala die...baru kecik tu dh mcm2.....abg besar tu xsilap aku umur die dlm 7 ke  8 thn....huhuhuh...sungguh advance budak2 skrg ni kn.....menakutkan....aku dulu pun nk kenal cinta n suka2 ni time dh hbs sekolah....time sekolah mmg aku 'suci' le dr cinta2 monyet ni....sbb ape....sbb sekolah aku sume POMPUAN....xkan aku nk jd lesbian lak kn....walaupun mmg penyakit kronik tu sentiasa ade je kat mane2.....n sbg remaja mmg kite teringin utk mencuba sesuatu yg baru sbb time ni apa yg kite fikir n buat kite rase tu je betul n happening.....

 gedik je kan....

 suka sgt berjaya...

so kakak....mama xmo anak2 mama nk menggatal masa time kecik2 ni...time2 remaja....byk benda yg xelok dr elok....dgr cite skrg ni.....menakutkan aku....nk didik anak2 ni mmg sgt mencabar dengan environment skrg.....sgt2 memerlukan didikan yg baik...biar balance......

No comments :

:: Track je ::