Saturday, June 11, 2011

:: Kasih Yang Suci ::

fuuuuuuuhhh....selesai sudah aku membaca novel terbaru koleksi aku....Kasih Yang Suci...semuanya gara-gara penangan drama Nora Elena....lakonan pelakon kesayangan aku Mr Aaron Aziz...sgt suke membaca novel ni....memula baca rase mcm boring...sbb sibuk nk tau klimaks citenye mcm mane...bermula dengan kisah cinta Elena ngn Eid....apa yg aku boleh ckp...novel ngn drama ade perbezaan ckit....aku beli novel ni bukan ape...sbb aku xdpt sgt tgk cite ni.....sbb smpi umah je dh pkl bape kn....huhuhuhu...ikutkan hati mmg aku nk record je cite ni...tp memandangkan skrg ni leh tgk online je ok le tu kn......

cite start menarik bile Elena dh kawen ngn Seth Tan....tp wujud ke lelaki sesabar...sepenyayang....pengasih...pecinta agung mcm tu.....terlalu menyanjung wanita yg die suka?...klu ade....alangkah bertuahnye wanita yg bersama dengan die.....hehehehehe....mmg complete package le.....dgn kasih syg yg melimpah ruah pada isteri......rase hormat yang tinggi...penyabar....lomatik lak tu.....huhuhuhu....mmg leh terbuai ngn cite ni......bile dh sampai part die dh kawen pe sume...aku dh mula xleh nak berenggang ngn novel ni....sbbnye??????? aku nak tau cepat ape sudahnya.....bile mana Elena dh tau Seth yg buat onar ngn die......lagi la best....nyampah pun ade......huhuhu...mmg terlebih emosi aku.....mr hubby heran tgk aku yg tetiba gile baca novel...zaman belajar mmg tu hobi aku dulu...siap nangis2 lagi membaca....gile menjiwai......hehehehehehehe......

sekali tengah sedap2 baca...aku kene sound daaaaaaaa dengan mr hubby...."yang ni kn...klu kyusyuk baca buku agama xpe gak".....huhuhu...padan muka......tp aku bg alasan buku ni dh nk hbs baca.......so pada sesapa nk beli mmg aku yakin dh xde kot kat mane2 bookstore....mmg hot novel ni.....masyuuuuuukkkk tul Meen Zulaikha......sume penangan Nora Elena....

pape pun aku mmg puas hati ngn novel ni......adakah aku akan menjadi seperti dulu...menjadi pecinta novel?....tp dengan jadual yg pack sbg mama skrg ni agak mencabar gak nk ngabeskan novel ni.....mau tertangguh sume keje......thumps up tuk penulis novel ni....Meen Zulaikha.....sgt menarik cite ni...n mampu membuaikan perasaan org yg kuat berangan mcm aku ni....hehehehehehehe......

No comments :

:: Track je ::