Tuesday, May 24, 2011

:: Sindrom Drakula : :

sindrom drakula kian melanda skul anak aku.....mane xnye....permulaanye bermula dengan F*****h.....mengigit K***a.....pastu K***a dan F*****h mula mengganas......mcm pasangan serasi melancarkan serangan mencarik mangsa baru untuk dijadikan "lauk" diaorg......makin hari makin byk budak yg lebam....anak aku pun si adelia xketinggalan....kene gigitan berbisa....memula kat tangan pastu kat hidung mcm ade kesan calar.....bergaduh....baru setahun dh bergaduh...adoooiii...pening aku....n semalam mmg mengejutkan aku....mama adelia....die lak menjadi drakula...setelah die menjadi mangsa minggu lepas.....die lak mengigit 2 org budak LELAKI....lelaki ok.....bukan calang2 mangsa die carik....sian budak2 tu...lebam kat tangan dua2nye....

masuk2 je class...teacher die terus mengadu....."kak...hari ni adelia lak mengigit org".....addoooiii.....alahai adik...kenapala adik buat perangai tu...."die gigit sape"....Z****h....huhuhuhu......berkejar aku kuar carik mak budak tu sbb diaorg kate mak budak tu baru je kuar......aku mintak maaf kat mak budak tu...n tgk sekali lebam kat tangan budak tu....mmg lebam....aku betul2 malu time tu mintak maaf bersungguh ngn mak budak tu.....sbb aku tau mcm mane perasaan mak budak tu bile anak kene gigit kan.....mak budak lagi sorang aku xsempat jumpa sbb aku blk dulu sblm mak die sampai.....

aku jumpa principal skul tu...n die ckp xleh nk buat ape sbb klu dh kes gigit ni mmg berjangkit...aku pun msk blk dlm class slow talk ngn sume teacher.....ckp dlm senyuman....supaya diaorg selesa dan xrase tersinggung ngn aku.....aku mesti jaga hati diaorg sbb diaorg yg hbskan masa siang anak2 aku dengan melayan kerenah diaorg...dlm senyuman aku bg pesanan.....aku xmo perkara thn lepas berulang lagi....n teacher2 sume faham.....aku bukan takut pada teacher2 tu...aku pun faham diaorg sibuk n ramai budak nk tgk....tp bagi aku....bile dh nmpk ade bibit pergaduhan dlm pergaulan tu...cuba la leraikan sbb klu gigi dh mula melekat...susah nk leraikan....tambah lak yang menjadi mangsa tu budak yg berbadan sedap untuk dikunyah....

pagi ni aku antar...aku pesan elok2 kat teacher....jgn bg adelia 'mengunyah' org....n jgn bg die jugak 'dikunyah'.....dh jenuh aku pesan smlm kat adik...n smlm die merajuk ngn aku sbb blk2 je terus aku bambu die psl kes gigit....n for sure...pada mak angkat die le die mengadu......auntie elly....hahahahaha...adooiii....terpaksa lak import auntie elly g jemput mama...thanks ye.....

No comments :

:: Track je ::