Thursday, April 14, 2011

:: Hupdate sudah ::

lame aku xjengah sini.....byk benda nk di kongsi sbnrnya....aku skrg semakin get used dengan aktiviti berulang aku dr sban to cyber.......klu dulu memula cepat lemau n ngantok2 dlm kete....skrg mcm ok ckit...adik pun dh kurang ngamok dok dlm kete lelama....n kakak pun dah mcm boleh dok diam ckit...kecuali mulut die le yg asyik menjadi radio karat kitaorg selalu....n hopefully selamanya.....

sekarang ni aku semakin bz dengan aktivit membaking cake....hehehe...n mengejutkan order byk aku terima utk red velvet.....xkusangka cempedak jadi nangka.....alhamdullillah......

aku memang tengah membuka tempahan untuk kek ni.....lepas ni dlm list adlh kek utk sepupu aku bertunang n kek utk bday wife office mate aku.....aku semakin gumbira...walau kadang2 tgh buat tu aku preasure ngn 'bantuan' dayang2.....tapi alhamdullillah.....Allah permudahkan segalanya utk aku.....

nk tgk koleksi terbaru...jom jamu mata kat sini.....http://velvetcakesncuppiesdiva.blogspot.com/.....jgn lupa jd follower ek.....~

No comments :

:: Track je ::