Wednesday, March 30, 2011

:: Misteri Kasut Ilang ::

kasut ilang lg...smlm kejadian yg same terjadi kat umah aku....mulanya mcm ni....mlm kelmarin time hubby aku kemas2 kete n aku kemas2 botol anak...tetiba jiran india aku tetiba kuar n borak2...memula aku xdpt tangkap isu ape sbb kecoh btul bunyiknye...tetiba hubby aku msk ckp last weekend time jiran aku blk klang....kasut die ilang...ngn kasut anak die sekali.....kitaorg mula berfikir2.....mane lak pgnye kan....sape lak nye angkara........so pg smlm.....tetiba mr hubby panggil aku...die kate mcm dgr akak sebelah umah kecoh2 ckp kasut sekolah anak die ilang.....aku pun nebes gak kot2 kene nasib yg same....

n bila aku bukak pintu...mmg ilang kasut keje hubby aku n sliper anak aku.....huwawawa...mane lak pgnye...sape lak amik....aku pun kuar n terus mencarik......tgk2 bukak je gate aku tgk kasut2 tu elok je tersusun kat seberang jln.....syukur sbb dh jumpa....tp sape yg ambiknye still menjadi pertanyaan....aku ngn hubby suspect puppy sbb kawasan umah aku mmg byk anjing liar.....siap berkeluarga bagai....mmg banyak sungguh kaumnye.....

mlm smlm hubby aku jd "jaga" xbergaji....nk tgk sape nye angkara....sliper n kasut sume dh letak tmpt tinggi......kecuali sliper hubby aku.....dh smpi tgh mlm xde lak kelibat yg mencurigakan.....tup2 pagi ni bangun mmg tinggal sebelah sliper hubby aku.....n kali ni nasib x menyebelahi kami bile sliper tu xdijumpai...tinggal sebelah je....so tgk le blk nti...kot2 ade kan....klu ade bertambah misteri le kes kehilangan kasut kat kawasan umah aku.........huhuhuhuhuhuhu

No comments :

:: Track je ::