Monday, March 7, 2011

:: MARY KAY ::

gumbira rase hati sbb aku baru lepas blk dr ipoh smlm....terlepas juga rindu dendam aku pada mak n abh...n pd adik aku.....pada cu aku...pd ecah....pd hafiz...hehehehehe....pada umah aku...pada ipoh...pada mi kicap....pada semua....

walaupun singkat waktu aku kat sane tp aku gumbira....dpt tgk muka mak, abah...belajar facial dr cu....waaaaaaahhhhh...bersih muka mak nyah....n aku terus tersangkut dengan produk ni....MARY KAY...penah dgr x?....before this hubby aku ade mention produk ni....mcm biasa la hubby aku klu bab2 kecantikan dan kosmetik ni die mmg lg alert dr aku.....memula aku buat bodoh je sbb skrg ni aku tgh guna DERMALOGICA...ni puh ehsan laki aku....hehehehehehe....

so memula aku facial guna MARY KAY ni...mmg terasa muka aku ringan siap ngn lips mask lg....n foundation die pun sgt best n loose powdernye pun ringan n buat muka gebu...mmg combination yg menarik....n aku tersangkut membeli produk ni....dengan kegebuan muka cu aku yg kini dh berusia 50++....tegang...putih dan berseri...sape xpercaya dengan keberkesanan produk ni kn....hopefully aku akan setia ngn produk ni..since byk dah aku cuba produk muka dipasaran...dr yg mahal smpi yg biasa2....klu aku nk cont dgn DERMALOGICA....harga untuk satu2 produk sgt2 le xlogik utk aku cont.....so aku try MARY KAY.....n mmg terasa muka aku ringan....lepas ni aku nk try blusher die lak....n yg plg penting time aku memilih brg2 tu....mr hubby mesti ade disebelah...sbb die akan lebih cepat terpengaruh dengan benda2 kecantikan ni dr aku....muahahahahahahaha.....nk sgt bini lawo nye kes le ni...bini lak mls jaga......huhuhuhu....mcm mane tu?....but this time.....aku akan usahakan.....InsyaAllah....

ni link web MARY KAY.....jom kite cantik sesama...klu berminat...roger2 aku k....aku leh ajar sekali mcm mane nk jaga muka dengan lbh baik supaya gebu n menarik.....

3 comments :

iqien said...

Eyna..mary kay ni ada x set pencuci muka..

eyna said...

ade je ikien....nk tgk catalog?hehehehe

iqien said...

eyna..ikien ingat nk try ler. tp tulah nk try yg trial.

:: Track je ::