Wednesday, December 1, 2010

:: Selesai sudah ASMARA ini ::

selesai sudah drama bersiri ni...aku follow cite ni since dr episod 1....menarik...jln cite lain dr yg lain...xde le cliche sgt....hubby aku buat assumption smlm...die kate akan ade ASMARA 2....ye ke?...sbb mcm tergantung ngn keadaan zalia yg xelok2 tu......

bile aku asyik follow cite ni.....aku terfikir wujud lg ke insan yg bernama lelaki...yg akan mencintai dan menyanyangi isteri die walaupun mmg dh mcm mayat hidup....haih....klu ade....sgt2 untung dan bertuah sungguh wanita yg bergelar isteri tu...wujud ke lelaki yg akan runtuhkan ego die hanya utk berkahwin dengan pompuan yg dia xcinta.....mungkin ni manisnya bercinta selepas berkahwin.....hehehehehe.....bercinta sblm kawen pun manis pe.....leh terbawak2 smpi kawen....


bagi aku laki mcm ASMARA hanya akan wujud 1 dlm 1000 kot....hahahahaha.....bukan senang utk berkorban....bukan mudah utk menjadi yg terbaik dan sempurna....cukup le sekadar kite bersyukur dengan apa yg ada skrg....mungkin hidup kite xsebaik org lain....xsehebat hero dan heroin dlm drama dan filem...tp kite tetap bahagia dengan anugerah yg ada....yang penting...kite harus menjadi diri kita sendiri....jujur dan ikhlas dengan diri sendiri.....dengan itu...kite akak lebih merasa puas dengan kehidupan kite....

apa yg aku merepek ni pun ntah le....wakakakaka.....aku bukan ape...kdg2 bg aku drama2 ni buat kite jd sgt2 obses utk menjadi sempurna....mencari kesempurnaan smpikan kite xbersyukur ngn apa yg kite miliki skrg....aku?...aku sgt bahagia dgn apa yg aku ade kini.....wlu xberapa sempurna....walau xsesenang org lain....tp aku tetap bersyukur sbb Allah masih bagi peluang untuk menumpang di buminya...dan memiliki suami, anak2, mak abah.....dan semua ahli keluarga yg sentiasa dekat di hati aku.....

No comments :

:: Track je ::