Thursday, December 2, 2010

:: OUR BIG DAY ::

2/12/2010.....
genap 4thn aku menjadi isteri kepada suami ku.....EN MOHD SYAHMINAZ BIN MOHAMAD SAHIMI...
perasaan saya?
sungguh gumbira...syukur Alhamdullillah...kerana aku masih berjaya membawa title ini....

dugaan?
ade....mmg ade.....luar dan dalam...dekat dan jauh.....(plg preasure dekat la kan)wakakakaka

harapan?
moga perkahwinan ini akan trus bertahan....

moga aku akan terus memegang title isteri kepada MOHD SYAHMINAZ sehingga aku menutup mata....(Bukan tdo tau)...


Moga Allah permudahkan segalanya untuk kami...murahkan rezeki kami....berkati kehidupan kelurga kami.....

Moga Allah kurniakan kami anak2 yg beriman dan beramal soleh....
Harapan ni pun penting gak....moga tiada anasir2 luar yg secara sengaja atau tidak menjadi duri dalam daging dalam kami sekelurga....

moga aku mampu menharungi semua cabaran dan dugaan...mendidik anak2 dengan baik...menjaga maruah diri, suami dan keluarga....bagi le aku peluang menjadi COO dlm keluarga ni....sbb aku dan suami aku adalah org yg sepatutnye menjadi penentu dlm family ni...(bukan org lain...lgpun kami xckp duit nk byr "special officer" atau " setiausaha sulit" untuk menentukan itu dan ini utk anak2 dan family ni)

doakan kami bahagia....doakan kami gembira...doakan kami aman damai...dengan doa korang semua...insyaAllah dpt membantu kami meneruskan perjalanan yg masih jauuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh ni........AMIN....


AMIN.....

utk en suami....aku sungguh bertuah kerana berjaya menjadi org yg dicintai....org yg disayangi...moga kasih sayang aku....cinta aku dan pengorbanan aku dihargai....terima kasih jugak kerana bersama aku susah dan senang...menjadi teman aku berbicara.....thanks gak sbb bagi aku puteri2 hati yg sgt kiut miut dan drama setiap masa.....huhuhu......i love u.....u love me...we r happy family....hopefully our mariage will be last forever....amin.....

3 comments :

iqien said...

Aminnnnnnnn...semua isteri nak perkahwinan mereka kekal hgga ke akhir hayat...

AdD said...

Beb aku dah tag ko cek kt blog aku yer...

AdD said...

anda telah di tag sila lihat entry ini di link ini

http://budakbrbelajar.blogspot.com/2010/12/giveaway-domain-dari-sumijelly-sekilass.html

:: Track je ::