Thursday, November 4, 2010

:: Ragamnye die ::

ni kisah anak aku yg semakin panjang akalnya....ntah ape yg dok bersarang dlm kepala die....but for sure...lately die sgt2 pandai nk amik perhatian aku....haih....geram ade...marah pn ade...kadang2 sbb die aku leh marahkan semua org...esp si kakak yg nk perhatian aku jugak....yg mane kadang2 aku lupa die juga anak kecil aku yg nk kan perhatian....haih adelia...kenapa la skrg ni adik suka menguji kesabaran mama.....n kakak kenapa la skrg ni suka skrg buat benda yg boleh membuatkan mama menjadi tarzan di tengah hutan apartment ni.....geramnya aku....


aku cuba untuk menjadi lebih sabar ngn anak2 aku....tp kadang2 terbocor gak tembok kesabaran aku bile diaorg terus menerus menyerang aku....lagi 1 peel adelia...klu org siap2 nk kuar...die pun mulala...melalak...resah takut kene tinggal.....haiiiyaaooo duhai anakku xkan la mama papa nk tinggalkan adik....kakak lak suka melengah2....mmg serabut wei....tu yg klu kuar je dr umah mama dh mc org gile...papa dh berpeluh2.....anak2 punya keje la ni....sabar je la....

3 comments :

Rizziela said...

Ena..

Akak pernah nampak ena kat Kajang..nak tegur tak sempat..sebab akak dalam kereta..ena & family baru keluar dari kereta nak g makan kot :D

eyna said...

ye ke kak....lain kali jumpa tegur le...hehehehehe..eyna mmg dok sane...

AdD said...

owh itu standard... anak jantan aku time nak kuar rumahlah dia nak terberak... dah masuk kereta dah ni... masuk dlm umah blk... basuh berak dulu...

:: Track je ::