Wednesday, November 10, 2010

:: Habes suda ::

selepas entry yg agak meroyan smlm...aku rasa aku kembali normal hari ni....wakakaka..sengal kejap...smlm mmg gunung berapi tgh meletop...meluap2 lahar mengalahkn gunung berapi yg kat indon tu....

hari ni aku cuti sbb nk kemas brg nk packing sume keperluan2 yg ade....sungguh aku sgt2 x sabar nak pindah...nak duduk rumah sendiri....nak rasa nikmat rumah ats tanah sbnrnya....heheheheh....so skrg ni tgh tgu kithen cabinet masuk.....bile le cina summer ni nk msk...cepat le....plaster cyling....grill ngn railing dh sattle....tinggal kitchen je...minggu ni rasa mcm nk g basuh plus pagar umah pe sume....pastu nk angkut barang2 ckit2...

by end of this month aku mmg nak pastikan mmg aku akan dok sana selamanya....n for sure...my 2 little princess akan turut ikut aku bersama g nurseri...tiada perubahan cuba lokasi rumah saja beruabah...aku masih bekerja di cyberjaya...my bebe busuk kat putrajaya...n my little princess kat SKUL PUTRAJAYA gak...so no changes kan...nmpk kan kawan2.....rumah saja di Seremban.....ADA FAHAM........

1 comment :

SHIMA said...

waaa...x jauh ke seremban ngn p/jaya..huhu. mesti best duk umah sendiri kan...pe pon selamat berpindah ke rumah baru..take care n drive carefully...

:: Track je ::