Thursday, August 12, 2010

::Mengupdate.....S@l@m R@m@dh@n ::

skrg aku masih lagi berlangsung dr hosp serdang....selamat menyambut ramadhan yang mulia...sungguh ramadhan kali ni betul2 menguji aku sbg hambanya....anak aku xsihat dan aku terpaksa berpuasa sendirian....bersahur dan berbuka sendirian...dengan adelia berdua....smlm lak die buat hal....terpaksa la aku berbuka sambil kendong die.....makan sambil berdiri...adoooii...mmg lain sungguh puasa thn ni.....sememangnya dengan kehadiran adelia sbg penambah seri aku, papa n alisya....aku memula lg mmg dh plan nk prepare masakan untuk sahur dan berbuka....dah siapkan menu juadah...tp apakan daya....mungkin ni yg terbaik untuk kami sekeluarga....dugaan buat kami....

semalam gak genap alisya 2thn 6 bulan...tanpa mama ngn adik disisi...sungguh aku sgt rindukn ank aku tu....smlm call die...dgr je suara aku...die nangis n aku pun nangis sama...sebak aku....aku tau die rindukn aku tp die budak baik...kuat semangat n mungkin die pn faham keadaan adik die....td dpt jumpa kejap...rase bahagia sungguh aku....

hari ni gak aku dpt tau...ank aku kene amik antibiotik smpi 2 jenis...n hnya blh discharge on monday....so...aku kene berkampung kat sini lama lg.....hopefully urine test ngn blood test adelia nti cantik n x de benda buruk....aku xmo anak2 aku sakit...kesian aku ngn anak2 aku...

sian jgk aku tgk suami aku yg xckp rehat...ke hulu ke hilir....mesti die sgt2 penat.....xpe le syg kite berkorban demi anak2....

so kwn2 sume...selamat berpuasa disamping keluarga tersayang...moga bulan puasa korang akn diberkati dan dirahmati oleh Allah s.w.t....aminnnn

2 comments :

Ain said...

insya Allah kak, adelia akan sembuh x lama lg. dugaan bulan ramadhan kak.. ain yg bc ni x dpt bygkan keadaan akak berbuka n bersahur kat hosp.. kami semua akan terus mendoakan kesejahteraan adelia. selamat berpuasa buat akak sekeluarga jugak yer...

SHIMA said...

sabar ye kak...sedey plak bila baca..shima harap akak kuatkan semangat demi anak3.. insyaallah. shima doakan adelia cepat sembuh dan sihat sentiasa...aminn

:: Track je ::