Thursday, June 3, 2010

:: Suka baca blog ni ::

aku terpanggil nak share blog ni ngn all mummies yg ade...esp pada ibu2 yg nak..sedang dan masih menyusukan bby diaorg....sgt2 menarik untuk menaikkan semangat kite sbb BF mum....aku sgt2 teruja untuk meneruskan misi aku sbb BF mum yg tegar....selama ni aku jdkan susuibu.com sbg panduan dan pembakar semangat......dan bile baca blog ni...semangat aku semakin berkobar2......dan hari ni hasil tenusu aku utk pg ni je amat2 aku kagum.....serius xpernah sebanyak ni.....sgt2 gembira...semua ni utk anak2 mama.....alisya,adelia dan adik2nya nti...insyaAllah....bukan bererti badan aku melidi skrg ni aku xde bekalan susu yg ckp utk anak2 aku.....aku akan buktikan pada manusia yg selama ni suka memperkecilkan niat aku.....so klik le link ke blog ni okey kawan2.......

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/08/peraduan-promosi-penyusuan-susu-ibu.html

No comments :

:: Track je ::