Tuesday, June 8, 2010

:: B.O.R.I.N.G ::

apa yg boring sgt ek?...hurm usually org akan ckp holiday adalah sesuatu yg amat mengujakan dan mengembirakan....but for me....holiday minggu lepas mmg sgt2 boring dan xlayak dipanggil holiday....hahahaha...kejamkan statement aku.....sungguh boring kerana masih byk protokol yg membosankan......

bayangkan pergi cuti tepi laut....tp x jejak pantai....g mandi pool je....pastu kejap xdan 5 minit....huhuhuhuu...bile difikir2 kelakar pun ade.....actually ni le first time aku join family holiday ni....hurm after this mayb serik kot.....sbb xde aktiviti langsung...preparation last minute.....sume last minute....hahahaha...apartment?zero service.....byk no hai comment aku ni....

but for sure nothing special.....lbh baik aku berkumpul adik beradik aku mkn bbq....buat aktiviti depan umah mcm tu lg best n happening.....sbb famly aku mmg gile2.....xde le protokol mane.....hehehehe....alisya mcm banduan masa holiday...dikawal rapi....sian die....mcm puteri lilin xleh g laut....padahal bukan selalu.....mcm2 la....

hurm bile le aku dpt hidup tanpa gangguan ni....pening kepala aku...weekend yg sgt2 memenatkan...tanpa rehat...tanpa quality time bersama suami dan anak2 sahaja....just 4 of us....BOSAN..............tolong le.....

as percutian tu amat membosankan....malas aku nk attach gambar yg xde capture yg menarik....hahahahaha....sume same....mcm bwk alisya g mandi pool kat kolam biasa.....no...no...no...

No comments :

:: Track je ::