Tuesday, June 8, 2010

B.E.N.G.G.A.N.G

aku pinjam tajuk lagu akim jap....aku mmg benggan lately ni bile byk mulut2 yg suke2 ckp psl aku membezakan kasih syg antara adelia dan alisya...hellooo korang tau ke byk mane kasih syg aku pada anak2 aku.....sedap mulut je nak berbicara....xpakai akal ke....ke korang yg biasa membezakan kasih syg anak2....so nk assume aku mcm korang gak....

normal la aku lbhkan masa aku ckit utk my little sunshine.....sbb utamanya...she still baby.....fully bfeed lak tu.....tu je....yg lain2 masa mmg most of the time....aku main ngn alisya....cume je bile blk 'ke sana' aku xdpt nk jaga alisya sgt.......diaorg yg mcm mjarakkan aku ngn alisya....pastu diaorg lak yg sesuka ckp aku ni lbhkan adelia....sungguh kurang asam....

hangin je bile aku dgt die ckp...time alisya buat perangai ke ape....she's need attention...hello...over attention okey....yg aku heran alisya ni bile bertiga antara aku adik die dan die....mesti okey...menjadi seorang kakak yg sgt baik....dan penyayang.....lg 1 baru2 ni aku dgr 1 perkataan yg sgt2 aku xsangka akan kuar dr mulut anak aku......xtau sape yg ngajar....tp klu aku tau sapa yg ajar anak aku ckp benda bukan2 ni....mmg aku x teragak2 sound tepet sekali kat die.....budak2.....cepat tangkap....tambah lak anak aku....memori punya la tajam....hish...tlg la...again....give us more time....only 4 of us....xyah g holiday dok umah berempat lg best tauuuuuuuu

No comments :

:: Track je ::