Friday, March 12, 2010

:: Salah ke aku ::

dh lame aku xade entry post dlm blog yg byk menyimpan isi hati aku....eewaaahhhhhh.....seriusly aku tgh menanti dgn penuh debar kelahiran bby aku ni....bile le agaknya die nk kuar dan melihat dunia.....mmg since aku ngandungkan die terlalu byk dugaan......terlalu byk kisah suka dan duka....lumrah hidup kan.....

skrg ni.....dlm mase aku menanti aku diuji lg.......sakit dtg menyerang dgn teruknya...ingtkan dh nk bersalin....alih2 aku kene infection yg teruk.....berat statik......BP lak....low blood.....hurm....berat bby naik...dh nk cecah 2.7kg....kecik buat some how everything is ok.....cume bile checkup bby nye heartbeat xberapa ok...sleeping patern....dh 2X sepanjang bulan ni aku nk kene warded tp aku tolak sbb aku terfikirkan anak sulung aku......thats y aku menantikan je bile leh aku bersalin....so that aku leh spend mase ngn dua2 anak aku serentak.......

lately alisya kerap sgt buat hal...dlm minggu ni telalu byk die menguji aku.....asyik melalak bile tgk muka aku.....mcm ade je benda yg die xpuas hati ngn aku....aku faham die nk kan perhatian dr aku.....huhuhuhuhu....kesabaran ku kdg2 mmg teruji.......duhai anak aku.....jgn la uji aku sehebat ni.....klu dh start perangai...xde sape leh jd penenang selain aku.....dgn aku menahan sakit.....Ya Allah berikanlah aku kekuatan....nak handle anak aku.......kuatkan la semangat aku....berikan kesabaran kepada aku......permudahkan la urusan aku bersalin....cepatkan la bby dlm ni keluar.....aku xnak susahkan sesapa....AMIN......

byk lg aku nk post....but not in the mood sbb alisya baru buat pangai...n aku rase teramat bersalah sbb termarah die dgn teruknya........

No comments :

:: Track je ::