Wednesday, March 3, 2010

:: Mak saya dah balik ::

huhuhuhuhu...sedihnya mak ngn abah dah balik....dear my little baby....jgn le sakit lg.....tgu smpi nenek dtg next trip ek.......really need my hubby n mum.....slalu ade dekat aku disaat aku menahan kesakitan.....mak aku terpaksa blk utk uruskan mane yg ptt.....so after this blh le mak aku dtg dan uruskan aku dengan tenang....aku nak pantang elok2 kali ni.....aku nak jaga diri aku dan anak2 aku elok2 kali ni...dengan bantuan suami dan mak aku....sokongan dr diaorg teramat aku hargai......

esk checkup ngn hosp...akan aku bwk refer letter dr annur tu......so tgu je la ape citenye esk....harap2 xde pape....tgu ye syg smpi nenek dtg lg....ikutkan mak aku....mmg aku sbnrnya tgh menghitung hari.....tgu hari utk boooooommmm....melatop......tu yg buat aku lg berdebor2......huh........moga Allah permudahkan urusan aku bersalin nti......Amin.....

No comments :

:: Track je ::