Monday, March 15, 2010

:: Keje...keje...keje ::

aku bekerja hari ni sbb kebosanan ddk kat umah.....last week dok kat umah ingt leh bina badan yg semakin keding ni....rupanya aku semakin keding sbb asyik mkn muntah...plus xde selera makan...adooiii mcm mane la push bby ni agaknya nti kan......

aku still tertunggu2...bile bby ni nk kuar melihat dunia......kwn forum aku Ila dah pun selamat lahirkan bby boy die...adoooiiii....aku lak yg terus menanti.....pttnya klu ikutkan due kitaorg same.....cuma die cepat ckit le.....but still in the same month....hari tu g checkup nurse tu doakan aku cepat bersalin....but 2morow aku kene mengadap diaorg utk checkup blk......by that time klu ikutkan last period date skrg ni aku dh nk msk 42weeks....klu tgk scan aku skrg 38weeks....so just wait n see....hari ni xde movement sgt dr bby...

klu smpi mlm mcm ni....better go to the hosp.....mayb xde turun tanda....just tetiba nk buat.....surpriseeeeeeeeeeeeeeeeeeee........hehehehehehe...tp bby dlm suka drama ckit.......g hosp nti terus okey...tu yg hangin ckit tu.........xmoooooooo g hosp dh sbb aku dh 2X lari utk warded....hahahahahaahaha

2 comments :

Ain said...

notty ek bb akak, nk main2kan mama dia yer.. alahan sampai ke akhir ke kak? kesiannyer

HanaKiranaStore2u said...

sabar yer.. sugaan tak sama setiap kali kita mengandung and bersalin.

:: Track je ::