Sunday, February 28, 2010

:: No more emo ::

after this xnak emo2.....bukan sbb ape...bosan la hidup dlm blues ni.....hahahahaha...penat pun ade....neway......lately my bby dlm ni buat hal lg.....movement xbest sgt...berat xcantik la....n ade ckit contraction plus infection.....hurm sedih n risaunya aku........aku dh pesan kat die...sakit bile sume org yg aku perlukan ade....papa....kakaknya...plus atok n nenek......aku xkan tenang klu alisya xde sapa nk jaga....aku terlalu nk melindungi anak aku yg sulung tu.....huhuhuhuhu....apa la kan aku ni....aku jd fobia kot...wakakakakakaka

ikutkan mmg aku nk bby ni kuar.......so that i can rest n focus....aku nak ok blk...stabilkan hormon sensitif ni lbh ckit......nk postivekan diri aku yg kian byk ion2 negative....hahahahaha...

aku cuma nak pertahankan hak aku......jauhkan aku dr org2 yg mmg berniat nk pisahkan keluarga kami....pisahkan alisya dr adik2nya........bile la aku dpt bukakkan mata kepada kebenaran......ke aku ni je yg terlalu negative.....mungkin......sume disbbkan 1 sbb je....ANAK.....anak2 saya.......

No comments :

:: Track je ::