Sunday, February 14, 2010

:: Menanti penuh debar ::

aku sekarang tgh menanti penuh debar...kenapa ek?...pasal bby noti dlm ni le....khamis lepas aku g checkup kat klinik kesihatan.....aku kagum kali ni sbb prosedurenye more practical dan menjimatkan masa.......yg bestnye setiap ibu dibekalkan ngn bekas urine masing2.....mmg jimat masa dr nk menunggu berejam kar makmal....mmg bosan...smpi leh terlelap aku....

ni dh kuar topic nih.....aku pun terus menunggu dan bile smpi turn aku....as usual timbang berat pe sume.....ade le naik ckit aku ni.....500gm dlm mase sebulan.......hahahahaha....nurse check kedudukan bby....die kate kepala bby dh turun bawah......memula die ckp breech lg pastu tukar lak statement kate dh turun lak....adoooiiiyaaii...mane 1 ni....aku terus xpuas hati ngn jawapan tu sbb xde bukti kukuh...

next khamis aku check kat hosp lak.......hopefully this time lbh accurate le keputusannya.....klu betul bby aku dh berada pada kedudukan nya....Alhamdullillah aku bersyukur sgt....ade le peluang aku nak bersalin normal dan merasa kesakitan yg ibu2 lain dapat alami....hubby aku mmg tingin nk tgk aku lahirkan anak ni secara normal nak share moment ni sesama....hurmmm...tp dlm mase yg same aku tetap berdebar...xsbr nk menanti hari khamis ni....nk tau kedudukan bby mcm mane......nk tau chances aku tinggi mane....aku hanya berserah....apa yg terbaik utk aku dan anak aku......so doakan aku ye....

pape nti akan ku hupdate disini.....xsbr nk menanti khamis.....tp semakin dekat ni...aku rase badan aku makin kuat....blh le nk memanjat tangga umah tu.....tp vit xleh skip......mmg aku bersyukur sbb aku leh fokus buat keje umah......

No comments :

:: Track je ::