Thursday, February 11, 2010

:: Blk Ipoh....jumpa atok nenek ::

hehehe...bukan atok nenek aku okey.....atok nenek alisya aka mak abah yg amat aku sygi.......bahagia bile dpt blk n bersua muka ngn mak abah.....alisya?...as usual....happy n buat mcm umah sendiri....mmg senang nk angkut anak aku ni kemana2......no hal punya la....

balik kali ni....aku bg big surprise kat mak abah aku.....xinform x ape...tau2 ade depan umah......bukan main gembira nya mak abah......esp bile dpt main ngn cucu die.....tp yg xbestnya...ade insiden yg mengejutkan bile anak buah aku hilang...sungguh mengejutkan....rupanya aku blk utk menjadi problem solver.....so smpi ke tengah mlm le kami menyelesaikan masalah tu....abg aku lak xde kat sini....outstation ke mersing.....n aku xblh komen psl manusia sorang lg....bg aku sungguh xberhati perut okey.......up to her la......bg aku mmg die 1 dlm sejuta kot....gile....

best gile blk ipoh....walaupun mase tgh berkemas2 tu ade 'panggilan hangit' tanya xnak blk ke 'sana' ke?......aku pedulik ape.....its my turn okey.......hope they can understand.....aku mls nk fikir byk2....not good for my baby okey.....aku cuma nk yg terbaik je skrg ni......walau sebanyak mana ganguan dtg utk menguji kerukunan rumahtangga kami.....aku mesti terus berpegang kepada pendirian aku....sbb aku ade prinsip aku sendiri....n somemore xsusah nk elokkan blk apa yg silap.....jgn ungkit benda yg aku xsuka.....i can decide what is the best for me n my family.....xnk spoilt mood aku ngn benda2 ni.....aku mmg happy weekend lepas.....sooooooooooo happy okeyyyyyyyy

No comments :

:: Track je ::