Saturday, February 20, 2010

~ Aku?....kenapa ek? ~

kenapa dengan aku yg semakin sarat ni....hati kian terusik......adakah aku takut.....pantang silap sikit aku rase mcm ntah le......teruk betul perasaan mcm ni.......benci la.......hurm....

at least aku dh tunaikan niat aku utk tahun ni.....nk celebrate bday untuk anak kesygan aku n buat surprise yg xseberapa utk suami aku sempena bday diaorg......aku harap sume tu akan jadi memori terindah untuk suami dan anak aku......

xde apa yg bernilai utk anak dan suami aku maelainkan kasih syg aku......moga nti bile sampai masanya diaorg tau menilai betapa tinggi pengorbanan dan kasih sayang serta cinta aku pada diaorg.....mcm tu jugak kat mak abah aku......aku teramat syg pd diaorg.....dunia dan akhirat.....

No comments :

:: Track je ::