Monday, January 4, 2010

:: okey le hendaknya ::

hari ni kene bangun awal sbb nk kejar masa takut jam......cuaca lak hujan renyai2....hurm takut lambat je sbnrnya.......anak aku smlm lepas g kenduri start blk batuk yg teruk....sian die.....baru nk elok batuk blk......kenapa la ade manusia yg xfaham mcm mane perangai anak aku.....dan diaorg pun xfaham mcm mane naluri sejati seorang ibu.....bosan mcm ni.......cewah emosi lak aku pg ni.....

pagi td...mcm biasa...aku ngantor anak aku ke ilhamputra.....byk kete hari ni....ramai budak baru...budak yg bertukar class....dan anak aku lak terkena tempiasnya....bertukar teacher.....huhhuhuhu....xsedapnya hati aku ni....tersentak sbb teacher yg dia paling manja dan sayang kene tukar ke class baby.....takut anak aku rase lain dan budak baru tu xtau mcm mane nak handle anak aku yg ligat tu...........risonya mama ni alisya....tp aku xsuarakan kat papa.....nanti die yg over....sbb die bab anak sgt2 le terober sensitipnya......

lunch ni aku nk g tgk die......nk tgk blh x dia sesuaikan diri ngn teacher baru tu......tlg jaga anak aku elok2....sbb aku spend byk utk kebaikan anak aku....hopefully no more transfer2 utk anak aku......biar die gembira kat situ......situ pun sume ade.....mayb teacher ni lg elok dr sblm ni......dan aku harapkan cuma yg terbaik untuk anak aku.........klu x.....aku terpaksa tukarkan class anak aku.....jom kite msk playschool classssssssss.....yeayyyyyyyyyyyyy

No comments :

:: Track je ::