Friday, January 22, 2010

:: Muscle Freeze ::

huh...post kali ni aku kemukakan topic psl kesakitan aku yg aku tanggung sejak kandungan aku msk 6 bulan lg....nasib bukan perpanjangan....tp dlm seminggu mesti akan kene...tinggal kene attack kuat ke x je.....klu dh kene nk solat berdiri pun xblh....

utk kesekian kalinya....tangan aku bersama2 ngn kaki lak kene....addooiii sakitnya....dh jd mcm org cacat blk....nk basuh muka xblh......klu dh bengkok jari tu...bengkok je la....nk luruskan blk sakit amekkkkk...huhuhuhu....
disebabkan terlalu sakit....aku terpaksa g klinik sbb tangan aku terkulai layu pagi hari tu bile aku bangun dr tido....gabra gak wei...sbb hari sblm tu aku dpt tau cu aku msk hosp sbb kene minor strok....simptom dh nk sama ngn aku...cuma bezanya aku skrg tgh mengandung.....so kire mcm normal la....
bby ni lak bile dh membesar ni......start menolak rusuk aku....oh yes....budak songsang kan....mmg die akan menolak rusuk aku...tp kali ni belah kanan okey....klu alisya dulu belah kiri.....sabar je la....duduk lama ckit mula la die ngamuk....xselesa......aku pun jd semakin xselesa n a bit sakit.......xpe le...demi anak aku korbankan....aku xnak die xselesa dlm ni.....

so lets view gambor tangan aku yg tgh sakit ni....mlm td aku sapu ngn minyak afiat yg mmg byk membantu aku sepanjang mengandung ni.....dulu minyak ni jd peneman aku masa dlm pantang alisya n masa gugur....so mmg aku skrg nekad utk terus setia ngn minyak ni....sbb mmg berkesan untuk aku.....








No comments :

:: Track je ::