Friday, January 22, 2010

:: Get Well Soon Cu ::

entry kali ni aku tujukan kepada makcik kesayangan aku......hurm die le satu2nye makcik yang rapat n yg aku ade skrg ni......since mak aku ni miskin adik beradik.....mula ade bertiga.......sorang dh dijemput awal.....ni ikut cite mak aku....aku ni pangai lebih kurang die....huhuhuhuhuh......tp rezeki aku xsampai dengan die....xpenah jumpa pun die....die pg mengadap maha pencipta....

skrg ni mak aku tinggal berdua.....mak aku mmg sedia ade penyakitnya.....darah tinggi...sbb suke sgt memikirkan sesuatu yg boleh merosakkan sel2 dlm bdn die dan mengakibatkan stress.......n now cu aku lak...aku dpt perkhabaran die kene admitted....sbb kene minor strok.....terkejut badak jap aku......sbb die mmg ok sblm ni......hurm kuasa Allah kan....

citenya mcm ni....memula ptg tu blk dr keje die dh start rase kebas2.....esk pg dh xblh gerak badan n terus kene admitted....kesiannya.....klu le aku ade dekat ngn die.....mesti aku amik peluang visit die....tp aku lak jauh kat sini......condition aku lak xberapa ok sbb aku pun kene kebas2....xnak bgtau ibunda terchenta sbb die xblh nk rungsing2......pasal cu pun die dh stress...kang aku bgtau psl aku lg le stress.......

so kepada cu....get well soon okey....minum air yg bersih....air bio aura....leh kurangkan kolestrol....keh stabilkan kolestrol dlm badan......skrg ni apa yg penting adalah kesihatan........so just cont medication as per advise by doctor......take care.....n get well sooooooonnnnnnnnnnn

No comments :

:: Track je ::