Tuesday, January 19, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

Salam sume rakan2 ku...

this is da 1st contest utk thn ni aku nk try join...saje je nk join since ni melibatkan aku dan anak dara aku....so jom kite cuba2 untuk memasuki pasaran...hahahahahah........
Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog
IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..

HADIAH??
Suprise la...tapi confirm best utk korg n your kids
So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!

Ni leh gambar perasan kami berdua.....





Nama Mama : Nor Azlina (23/10/1983)


Nama Anak Dara : Nur Alisya Sufiya (11/02/2008)


Gambar ni dirasakan sweet oleh kami kerana time ni kitaorg berdua mmg tgh perasan nk jd model.....gambar ni pun merupakan antara koleksi yg menarik kami berdua....gambar ni simbolik kepada kasih sayang antara mama ngn alisya.......insyaAllah tiada siapa yang dapat memisahkan kasih kami melainkan Allah s.w.t......i lap u darling alisya....mama syg sume anak mama.......


No comments :

:: Track je ::