Saturday, January 16, 2010

~ Babai Sume ~

ceh mcm gempak je kan title post kali ni....xde la....sbnrnya aku nak ucapkan selamat jalan.....selamat bercoti2 malaysia....selamat memerah otak...selamat mentesionkan diri....selamat berbahagia.....selamat membadak....dan semua selamat la....

wlupun aku xdpt join korang bermesyuarat....tp aku aku tetap doakan korang gumbira dengan arrangement yg aku buat......klu ade kesilapan maafkan le aku sbb aku xde pengalaman.....klu takat internal nye event aku xde masalah.....bab makanan aku xpasti keenakkannya sbb xde food testing okey....

have fun sume.....aku doakan korang selamat pergi dan pulang.....ade ape2 blh contact aku.....psl cover tu...jgn le ade pertukaran lg...dh byk design dh tu....jgn smpi rambang mata.....blk2 sume dh juling plus ngn badan membadak sbb mkn smpi ke mlm......non stop....wakakakakakaka.......

aku kat sini lak....hahahahha....ada rancangan rahsia bersama 2 lg temanku....adakah kami akan menjadi the chippetes.....xnak le....chitpettes nye title dh ade org amik...kami chalies angel okey.......tanduk n ekor xtau nk tumbuh kat mane dh sbb xde ruang lg...sbb excitednye hall.....yeahhhhhhhuuuuuuuuuuuu...

tp at the same time npwg lak kene concentrate......huhuhuh....korang memenag dengki....ini tidak adilllllllllllllllllllllll

1 comment :

SHIMA said...

mmg gempak ar tajuk ni...ingtkan babai sebab dh nk bersalin or pape...bikin cuwak pg3 ni...huhu..

:: Track je ::