Tuesday, January 5, 2010

:: 2nd day alisya wif new teacher ::

smlm hubby aku ckp petang mase die amik anak dara aku....die nangis...merajok kot sbb teacher shikin die xjaga die hari ni....alahai anak aku........nurseri tu pun 1......dh tau ramai budak sukakan shikin tu nape la die tukarkan class die......letak le budak baru tu kat class baby.....baby mane kenal org lg......muncung jap le anak aku..........hurm....

pg ni yg jemput kat kete....teacher shikin die......mase tu teacher die tgh dukung dak laki lain...dah melalak budak tu kene tolak...sbb alisya xbg share teacher......syg betul die ngn shikin tu..........tlg le transfer blk teacher tu kat class alisya....huhuhuhu.......die ngn teacher lain xnak mkn.....nkn shikin sume ok.....huhuhuhuhu....

pastu baru ni td......ofismate aku ckp smlm mase die amik alisya....nmpk alisya asyik melekat je ngn teacher shikin tu....ngekor je mane teacher die pg....alahai.....sian die...hopefully teacher baru die leh le jage die sebaik shikin......n hopefully gak yg shikin tu transfer blk msk class anak aku.....klu xdpt dpt jenguk kejap2 pun jd le....really appreciate apa yg shikin buat kat anak aku.....jaga dengan baik.....sampai anak aku syg kat die.....ank aku mmg senang nk lekat ngn org...tp xmudah sgt nk manja and sayang lebih2....klu dh ok tu maksudnya mmg die jage elok le tu.............

:: Track je ::