Wednesday, December 30, 2009

:: What to Do? ::

bosannye hari ni.....mata lak mcm kene gam je....aku ngantok sgt ni wei.....smlm baru blk dr annur....amik CD bby aku.....huhuhuhu.....bestnya....mmg dr smlm mata aku ni ngantok sgt....mood nk keje?...mmg zero...xde keinginan langsung........

owh yes smlm aku dan dak opis celebrate birthday utk elly n ayna......happy birthday gurlssssssss....dah tua korang....xbest...tgk mcm aku semakin tahun semakin muda dan belia....wakakakaka......kitaorg xde celebrate beria sgt....but ade le cake dr wondermilk yg teramat manis smpi mecucuk otak aku ni.......huh.......klu ikutkan mmg sedap kek2 tu....comel n menarik......hehehehehehe....diaorg ni bukan je berkongsi birthday yg sama....tp aura color yg sama.....which is same color ngn aku gak.....hahahahahahaha

sepanjang 2 hari ni....org semakin ramai coti.......opis mcm kene langgar dek garuda....xde manusia......car park kosong.......sume nk ngabiskan coti....klu le aku ade coti yg byk.....mmg aku pun nk join same....huhuhuhuhuh....bosan dol dok opis mcm ni....nasib 2 hari pertama kat opis ade aktiviti yg sgt menarik.............

weekend ni coti panjang lg.....a long weekend or mayb a boring weekend....huh as usual.....where to go.....tempat rahsia yg menjadi tempat bosan....huhuhuhuhu....as usual....no words....no action.....aku menjadi kayu dan batu utk 3 hari itu.................hahahahahahahaha

2 comments :

ellyalwaysbemagic said...

2 hari pertama ade aktiviti menarik?? x taw pon?? haaa ...derhaka ye x btaw adik !hahahahaa . .

eyna said...

aktiviti itew adalah.........dh ajak tp anda xdpt nk join....kitaorg anak terbiar 2 hari tu.......korang tau ape....tunggu je la bulan depan........lg menarik dan da bombbbbbbbbbbb

:: Track je ::