Wednesday, December 30, 2009

~ Alvin and da chipmunk ~

lupa lak nk update......its been a nice weekend for me....sabtu hari tu....kitaorg g tgk movie...credit to adik ipar aku sbb sediakan tiket yg best utk anak dara kesayangan aku nih.....seawal jam 9.30 pagi aku dh bersiap2....nk g tgk movie yg sgt dinanti2kan oleh cik puan alisya......hehehehehe....yg menariknya....die berebut baju ngn aku...since baju pregnant tu die yg pilh mase aku dok sibuk2 nak membeli....die budget baju tu utk die.....jenuh aku selongkar almari die nak gak carik baju yg seakan2 ngn baju aku.....actually baju tu mmg sweet....pandai anak aku.....sok leh lantik die jd consultant aku nih.......

out of topic okey......masuk2 je wayang.....movie baru nk start.....once kuar je chipmunk tu berjoget...die pun mengikut same......hahahahaha.....bersuka ria sambil menyanyi2........kwn2 adik ipar aku terkejut.....sbb diaorg ingt aku yg ngajor....dan sepanjang 2 jam tu...die setia menanti....menonton cite tu smpi kesudah.......bile time chipmets tu kuar....die terus join nari same kat tangga tu.....kire2 die yg buat performance ats stage.......

1 comment :

MuNiRa @ uMMi RaYYaN said...

rayyan pun minat giler dgn chipmunk tu... asal ada iklan ke, bunyi sore chipmunk ke, terus terpaku kat depan tv...

tp, klu nak bawak pi tgk wayang, rasa mcm x caya je dgn die ni.. tunggu kwn akak download kan je la...

:: Track je ::