Tuesday, December 1, 2009

:: Al-kisahnya ::

mana aku nk start....lama gile dh aku xhupdate isi kandungan blog aku ni......start from monday la kan....actually last sunday aku dh berkampung kat Marriott Hotel Putrajaya.....ade event yg perlu dikendalikan bersama2 dengan dak department aku....hurm mmg memenatkan.....sepanjang aku berkhidmat kat sini....mmg ni le kali pertama aku merasakan kesibukkan tahap maksima.........dengan mcm2 dugaan untuk menjayakan program ni....akhirnya selesai......

byk gak kenangan manis dan pahit sepanjang aku berada kat sane....anak aku happy sbb dpt berendam dlm pool mcm nk rak.....main air smpi kecut badan....huhuhuhuhu...memula malu2 kucing...lelama die yg over.....

pape pun byk ilmu yg aku timba sepanjang aku berada kat sane......byk pengalaman yg aku perolehi walau sekejap.....

No comments :

:: Track je ::