Monday, November 9, 2009

:: KIsah Weekend ::

weekend hari tu aku bahagia sgt sbb dpt bersama keluarga aku...dah lama mengidam time2 mcm ni...walaupun x kemana...memula aku basuh baju mcm nk rak.....lipat mane yg ptt.....lunch aku msk special lak hari ni....ikan siakap 3 rase, kangkung belacan ngn sup ayam utk teby baby aku......huhuhu...perut kenyang gile....so niat hati nk melengkor lak.......tup...tup xdak karan lak.....addoooiii.....

mlm tu perlawanan bola sepak antara N9 ngn kelantan....hubby aku terjerit2 bile N9 jaringkan golllll....bukan main lg...teman alisya main smpi tgh pagi.....dh dekat pkl 2 pg baru ngantok mata anak dara aku tu.....aku yg tersengguk2 tunggu die......

hari ahad....bermula operasi mengemas......habis sume aku mop....huh...lapang mata......hari ni kitaorg kuar kononnya nk g tgk umah kat seremabn 2......on the way tu...mayb sbb alisya terlalu kenyang....habis satu badan aku dimuntahnya....kene la berenti kat gaint nilai beli baju.....alisya lak selamat le mmg ade baju spare die....sabar je la.......

pusing punya pusing jumpa gak umah yg dicari....tp indah khabar dr rupa...mmg hampeh rumah tu....ownernye bukan bangsa kite....tau2 je la apa yg wajib depan umah kan klu mcm tu....reject....pusing2 lg...kot2 ade rezeki....mmg ade tp kene followup tgk mcm mane....try tengok sekali child care centre utk anak2 aku nti......aku tgh konfius samada nk bwk anak aku travel sekali or nk tinggalkan diaorg kat sane.....so just look n see....tp aku harap2 sgt anak2 aku boleh berdikari tanpa konkongan dr sesapa.....klu ade gak terpaksa aku nekad bwk anak aku travel sekali ngn aku....pleaseeeeeeeeee okey.....bukan kejam tp aku xmo ade campur tangan pihak ketiga...itu je...........addddiiiiioooooossssssss

5 comments :

Ain said...

akak nak pindah ke?
dah tu nnt ulang alik seremban-putrajaya la ek?

eyna said...

terpaksa ain...setelah difikirkan...untuk kebaikan...untuk kebahagiaan.....berkorban je la....huhuhuhuu...janji anak2 akak selamat tu jeeeeeeeeeeeeeeeee

khaileez_hana said...

jauhnya laa ina ko nak berulang..tp ye la kan...tak siapa tau keperitan ko...apa2 pun akk doakan ko n family berbahagia...anak2 jd anak yg mendengar kata dan mendoakan kalian kelak..aminnnnn

Rizziela said...

jauhnyer ena

eyna said...

tengkiu pape sesapa yg memahami situasi saya...........

:: Track je ::