Thursday, October 29, 2009

:: Still Fobia ::

smlm aku berkesempatan amik kete aku......Alhamdullillah...sume okey....rindunya aku kat kete kesayangan aku....teramat rindu....smlm mase aku nmpk kete aku rase mc nk peluk......rindu teramat.....aku test drive....ok...n cantik buntut kete aku....gembiranya aku.....

dengan gembiranya aku bwk g opish.....huhuhuhuhuhu...

pagi ni aku drive mcm biasa....tp ade lak accident on the way g opish....aku terasa ckit fobia bile org main break emergency depan aku.....ni mcm kes aku dulu.....lama gak aku nk amik masa elok kan blk fobia aku ni........huhuhuhu.....takottttttt.....aku blm berani lg nk merempit mcm selalu.....

pagi td aku semburkan air limau nipis kat kete aku....member aku bg petua.....dulu husband die pun selalu accident....lepas tu die dpt petua suh buat mcm tu....so aku try le......baca selawat ckit ngn ayat kursi.........huh...mudah-mudahan lepas ni...xde la aku kene benda2 yg sgt2 aku takuti.....AMIN...apa yg pasti aku masih lagi fobia.....

No comments :

:: Track je ::