Thursday, October 22, 2009

:: SmileyKidz Online Contest - Senyuman Si Comel ::

Pictures untuk tatapan SMILEYKIDZ online Contest - Senyuman Si Comel

Nama anak dara saya : Nur Alisya Sufiya Binti Mohd Syahminaz

Umur : 1 Tahun 8 Bulan






salam n morning sume.....

aku terpanggil nak join contest ni sbb aku terbaca blog nae......contest ni adalah anjuran dari blog yang baru aku join dan menjadi one of da followers SMILEYKIDZ.... tgk muka si harraz yang comei tu aku pun saje le nak ngantor gambar anak dara kesayangan aku....untuk tatapan korang sume....dan untuk menghiburkan hati aku yang duka lara nih......so lets join da contest......mcm menarik....sbb bg aku senyuman tu adalah penawar segala-galanya....especially from our baby.......so apa lagi tunggu.....jom cuba nasib dengan menghantar gambar SENYUMAN CERIA anak2 korang dlm blog SMILEYKIDZ nih..............

sblm tu jom kite tgk terma dan syarat untuk contest ni....mudah untuk kite join.....
Cara2 penyertaan?

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda

Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified

Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.

Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.

SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.

SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.

Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************

2 comments :

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

eyna said...

thanks for da review and wish.....

:: Track je ::