Wednesday, October 28, 2009

My Funniest Baby Contest

Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)


Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun

Kategori A : baby gurl (Saya nk join kategori ni)

Kategori B : baby boy

Hadiah :-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategoriSponser dari Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategoriSponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty CentreHadiah

PiliHan unTuk Peserta Bertuah

- 1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda (sudah)

- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini (sudah)

- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda (sudah)

- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. (sudah)

- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (
http://www.babyumishop.blogspot.com/)

blog ni ade menyediakan promosi tentang cloth diapers, Lunatots Microfiber Insert, Lunatots Laundry Bag, Lunatots Nappy Wet Bag, Minuman Herba HPA & Produk Kesihatan Ibu Bersalin HPA, Diapers Stackers, Produk Tupperware & Bio Aura Filter.

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (
http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

dalam hidupharmoni ni ade menjual air dan produk kesihatan iaitu ECPI dan menjual pakaian wanita dan kanak-kanak.....(best)

Sponser 3 : Moms&babyshop (
http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

momsandbabyshop ni ade jual produk untuk kurus kan badan yg terkenal Just Diet Mate 5, menjual Susu Hi-Goat HR dan produk terbaru cloth diapers.

- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.

- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.

- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.

Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Selamat Bercontest
..........................................................................................................................................................................



Nama Puteri Saya : Nur Alisya Sufiya Binti Mohd Syahminaz

Umur : 1 Tahun 8 Bulan

setelah membaca syarat2 yg diberi....aku pun berminat memandangkan xde la susah mane nk masuk contest ni....saje je....mcm dh kemaruk la plak nk join contest2 ni.....so jom kite muka anak aku nih.........time aku capture gambor ni...die tgh feeling habis menyanyi.....lagu kegemaran die.....buai laju2.......n I Love U (Lagu Barney).......

3 comments :

UmiDAnisH said...

goodluck

Ejja said...

Ya Allah Eyna...... akak tgk ko nye entry ni br prasan nama penuh Licha.. Sungguh den x tau nama penuh dia.. Tau LICHA jek. SAMA la plak ngan nama anak den.. ejaan Alisya & Sufiya tu je lain.. bunyi sama.. huhuh...

Betul den x tau.. jgn mu kata den tiru plak ye.. huhuuhh.. SORRY la..

Nama ELYSSA tu dr sblm anak sulung mmg da aim. SUFFIA tu.. abahnye tambah sbb nak bg bunyi arabic sket.. & NUR tu last minute buh.. bg nampak feminin.. Tu yg sudahnye jd NUR ELYSSA SUFFIA.. Mirip kan.. kui3x..

eyna said...

ala kak...no hal le....nama je kan......bukannya eyna dh patent kan nama tu pun utk alisya sorang....klu eyna patentkan...dh lama eyna kaya dok menyaman org je........

:: Track je ::