Thursday, October 22, 2009

~ My Baby start moving ~


pejam celik....pejam celik dh msk 4 bulan lebih aku carry baby ni....huh...semakin membesar perut aku...walaupun badan kurus melidi......mood still swing....xberapa stabil....cepat berangin....huh....malas nak ikutkan sgt sebenarnya....tp kdg2 dlm xsedar aku terlepas gak amarah yang xdisangka ni...........


hati aku pun skrg cpt terasa......tp still gila2.....


hopefully baby ni akan membesar mcm kakak die....baik.....huhuhuhu...tp kali ni aku rase die ligat lebih ckit....dpt rase die gerak pun awal ckit.....dulu masa alisya dekat 5 bulan baru dpt rase die moving....tu pun manja2......xdo experience la katakan........



kali ni bby membesar agak konsisten....ni gmbr last checkup hari tu....sebulan lepas...bulan ni aku terlepas checkup sbb aku ditimpa kejadian yg sadis bertimpa-timpa....so skrg ni la baru nk upload.....jenuh dh peram sbnrnya.......huhuhuhuhuhu

No comments :

:: Track je ::