Wednesday, October 21, 2009

:: Cont......my sis in law wedding ::

jom kite sambung balik cite ni......psl adik ipar aku nye perkahwinan.....suasana agak meriah memandangkan die anak perempuan tunggal dan anak bongsu lak tu........so mmg kire majlis penutup la ni utk family in law aku tu..........agak menarik....
bermula dengan majlis akad nikah paginya......termeterai sudah adik ipar aku menjadi isteri kepada Khairul Azlan......so bermula episod baru dlm hidup....dugaan dan cabaran yg baru dan lebih mencabar........pagi tu siap2 la sume family members untuk g majlis akad nikah kat masjid tu.........teringat lak aku masa aku dinikahkan....syahdu je rasanya.......hehehehehehe...dengan sekali lafas.....selamat sudah...ijabkabul sah dilafazkan........

blk tu terub bergegas untuk tukar baju untuk majlis bersanding lak........so mmg mebeles....lauk sedap...tp tekak aku seakan xdpt menerima....aku xsabar....xsabar menanti kehadiran mak, abah, akak dan teman2 aku.......aku gumbira bile dpt tau mak nk dtg pe sume.......dpt jumpa ngn kwn2 aku yg jauh dimata........tp dekat dihati........

so jom view sume pic....nk cite panjang lebar pun xguna.......untuk perhatian ye....makeup adik ipar aku utk majlis bertandang adalah hasil tangan aku jugak........so mmg aku skrg tgh mengumpul material dan idea untuk membina impian aku buat bisness ni secara serius.....secara part time.........

korang evaluate sendiri k.....aku tgh update profile aku utk tatapan korang sume...segala hasil tangan aku.....segala hasil usaha aku........


ni la hasil air tangan aku......xmahal aku charge....very reasonable.....
another capture
ni anak aku tgh obses nak menyanyi


my little n sweet lovely flower gurl


caklempong dan rakan2 aku....thanks fren...luv u allzzzzzzz

penantin baru........

wedding day

selamat pengantin baru

~ us ~

2 comments :

Ain said...

kiutnyer alisya pakai baju tue..
cantik akak makeup..

eyna said...

tengkiu ain.....

:: Track je ::