Monday, October 19, 2009

:: Bad day ::

hurm mane nk mula coretan aku ni ek?...dh lame xmenaip....mengupdate blog yg aku rindui....hehehehe...cewah........hurm gini citenya....agak panjang.........

aku sbnrnya skrg ni masih lagi dlm keadaan terkejut...fobia....mcm2 perasaan ada....sume ni sbb accident hari tu.....sume jd dlm sekelip mata....aku nmpk mcm mane kejadian tu berlaku...depan mata aku....nasib aku dan alisya n bby dlm perut xde pape.....mengandung kali ni hebat lak dugaannya....mane xnya...accident je dh 2kali......pastu aku lak kene msk spital sehari lepas accident sbb dehydrated......aku nye dehydrate smpi kulit aku kering dan berhabuk...blm msk bab pucat lg.....addoooiii...sabor je la.....


mase kejadian accident tu...aku mmg hilang sabar dgn hubby org yg langgar kete aku...kurang asam....mentang2 le aku ni pompuan.....xpk langsung.....ngn aku bwk anak.....ngandung lak tu....die main ckp nk lepas tengkuk die je....hangin le aku......accident tu melibatkan 3 kereta....aku yg depan sekali...selalu aku yg langgar org...kali ni org lak langgar aku........huhuhuhuuhu....sakit hati....aku berdoa sgt jgn le aku tersondol kete depan aku....klu sondol lak kete depan tu....lg parah...depan belakang aku kene repair.........kancil belakang aku le msk...sandwich....mase aku break tu....mmg aku budget akan ade perlanggaran.....tgk kat cermin.....mmg kete aku terhentak.....aku terhentak anak aku lak nasib aku sempat tahan n pakai kan seat belt....terhentak lak kami anak beranak.....


aku nk report....somi org belakang kete aku heboh xnak...nk g claim kat bengkel org yg belakang sekali.....aku mmg xcaya ngn bengkel ni...mesti buat cincai...mcm xde tangan kan....aku mmg tetapkan nk g buat report.....tu yg buat aku hangin...leh lak bile aku nk report die kate xyah...byk hal la ape la.....die nk pakai kete cepat...huh...aku pedulik ape...aku nk yg terbaik utk kete aku kan........dh langgar buat la cara langgar......die g gak bengkel mamat yg ptt bertanggungjawab tu.......pg2 kos agak tinggi....xmampu die nk tanggung kos utk 3 kereta.....aku nk sume tukar baru....xnak aku main ketuk3 je kan.....lastnya sume buat report...huh padan muka....dan dan baru mintak maaf kat aku........heboh sgt ngn pangkat die...aku pedulik ape....pangkat ape pun die....die manusia gak...makhluk Allah gak kan.......bile aku ckp mcm tu...terdiam lak die.....


g klinik...scan pe sume....bby ok....alisya pun same...alhamdullillah....mlmnya....bdn aku start buat hal.....bulu roma x turun2....meremang je....xtahan aku....mayb trauma n fobia....esknya g hosp check2 mmg kene admitted...sblm ni doc dh suh msk...aku lak ngada xnak....so skrg terima la padahnya.....


1 comment :

**Nae/Naz** said...

ades la...alhamdulillah semua ok...risau gak la jadi mcm2 skrg ni

:: Track je ::