Monday, September 28, 2009

:: Seminggu Berhari Raya ::

sedar xsedar dah seminggu kite menyambut ketibaan syawal.....hurm....sabtu lepas....ida ade dtg umah.....mase memula dtg tu irfan baru terjaga dr tido...still blur2.....blm warm up lg....alisya jenuh memujuk...sume mainan kesayangan die...die bg irfan.....patung upin die.....barney nyanyi2 die.....bebear besar die.....last2 berebut motor ngn kete.....addooii.....lawak pun ade....geli hati tgk pangai anak2......ida lak aku tgk makin sarat...tp perut still comei.....dan makin bergaya....cewah.....irfan mcm biasa tetap hensem dan smart....xsempat nak capture gmbr anak bujang sorang tu.....pape pun aku suka tgk muka irfan yg murah dengan senyuman....yg specialnya irfan ni....klu nangis mmg comei je muka die.....klu anak aku.....bagai nak terkoyak mulut die melalak....huhuhuhu........

sblm tu aku g umah kakak aku....die tingin main ngn alisya....hah kau....pening kepala spend mase ngn anak aku kejap.....ligat dan lasak...surrender jap makcik.....aku g jumpa kakak aku dpt le aku rendang tok yg mak bekalkan utk aku....huhuhu...bestnya.....

so lepas ni xtau lg bagaimanakah dan apakah agenda seterusnya.....kemana dan dimana aku nak meronda aku xpasti lg.........badan mcm xberapa nak mengizinkan....smlm aku g mkn kat chicken rice shop....ilham idea dr suami aku....uuwweekkk....xsedap dan ish mmg xsesuai la aku nk makan....aku skrg anti ayam....even alisya pun xhingin nak makan.......perut aku start makan semalam...non stop sakit....plus dengan selsema....batuk...suara dh makin garau dan nak hilang ni.........adoooooiiiiiiiii.....cepat la sihat ye.....AMIN.......

1 comment :

ida said...

kalo dapat amik video alisya ngan irfan berebut motor ngan kete..bestkan eyna...kelako lah dia org ni..huhu...anak bujangku ittew..melalak aje tak dpt apa yang dia nak....

:: Track je ::