Wednesday, August 5, 2009

:: mEnGejjAr SeLera YaNg LaRi ::

aku skrg tgh berusaha mengejar selera yg kian jauh.......mane sume menu kegemaran aku...puas hubby aku bodek offer makanan yg best2 dan mahal2 yg selalu aku nk mkn....dak opis ni pun offer makan yg beshhhh......bile diaorg utarakan je nama makanan...tekak aku kembang.....perut menolak2 seperti memberitahu tsunami akan melanda perut aku....addooiiii...

hubby aku pening....wife die yg kaki melantak ni mmg xleh nk disuap makan lagi...tebiat ke kan?....bukan tebiat.....hubby aku kata jgn ikutkan kata hati....makan je....bile tiba bab MAKANAN....otak aku kosong...aku buntu xleh berfikir......hubby aku ade tegur....aku dh kurus ckit....xkesian kat bby ke?.....kesian.....tp bby yg xnak.....yg aku leh terima buah....jambu dan mangga mesti ade hari2.....bg le aku KFC ke?...MC'D ke?.....KENNY ROGERS ke?.....sume aku xnak....ni tgh tulis pun aku nk muntah....

ish kronik sungguh kali ni tahap selera aku...demand...smlm aku ngidam nk makan nasi putih ngn ikan masin...xkesampaian.....makan le nasi n gulai lala plus petai......hurm.....blh le terima kejap......yg plg aku xblh terima lauk kat cafe bwh ni......mmg reject....xmauuuuuuuuu.....uuwweeekkkkk....xsedap.......fobia aku..........

aku nak makan...bile le selera aku dpt kembali......bayangkan manusia yg biase muntah kedarah tetiba menjadi manusia yg konon2 kuat berdiet....haaiiyyoooo diet le sgt....aku xblh makan weiiiiiiii.....toloooooonnnggggg....aku nak makannnnnnnnnnn.........

3 comments :

Chor Ayu said...

hehe eyna..sama cm ayu dulu...sampai ari2 blk rumah, masak nasi goreng telo..tak pun goreng ikan, cicah sambal blacan...

eyna said...

tu leh gak mkn mcm tu ayu....eyna ni lngsg xde peberet nye.....tgh nak mencari le ni....kakaknye dulu suka mkn roti....hari2 roti...ni xtau le.......

shima said...

siannya kak eyna...ni penangan btol la..try la yg masam2..tomyam ker.. harap3 kejap je la mcm ni..

:: Track je ::