Monday, August 24, 2009

:: Lecture Series ::

Jumaat hari tu aku dan rakan2 department aku terlibat dengan aktivit lecture series yg mmg menjadi aktiviti rutin department kitaorg.....dan kali ni nye lecture series mmg paling ramai manusia yg dtg.......ramai dak UTM...smpi 2 bas sbb lecturer diaorg yg kene present......tajuk pun boleh tahan best......Wireless and Us......

aku kene buat registration hari tu....tp aku xmampu untuk berhadapan dengan kumpulan manusia yg mcm2 ragamnya dan bau..........huhuhuhu....jd puan pijah dan cik ayna la yg menjadi mangsa.....aku takat susun agenda ngn memo pad je......
so jom check it out picture2 time lecture series hari tu...........





No comments :

:: Track je ::