Wednesday, August 19, 2009

:: Dugaan aKu ::

sungguh tidak aku sangka....hari isnin hari tu aku g hospital sbb temankan hubby aku yg xberapa nak sihat........tp aku xsedar aku sendiri yang xsihat....dengan muka pucat dan badan lesu...memula g emergency hosp putrajaya....punyala ramai manusia.....dengan mcm2 bau...aku mmg nk termuntah je.....dh la weekend hari tu keje aku asyik muntah je........

aku kuatkan semangat sbb nak hubby aku sihat...lastnya sbb xtahan lama menunggu aku suggest g an nur hosp.....die kate ok...g sane xde le tunggu lama sgt.....doc suggest hubby aku buat ecg pe sume...nak check jantung....aku lak sbb dh lesu sgt terus amik urine...aku tunggu dengan penuh debaran....hubby aku kuar die kate sume ok...tp aku je yg kene werded.....tercenggang aku.....bukan hubby aku ke yg xsihat...alih2 aku yg kene warded sbb dehydrate.......terus dlm kepala aku anak aku...sapa nak jaga die......

aku merayu kat doc aku xnak warded......mskkan je la drip.....utk 1 hari tu.....tp aku mmg xnk tdo kat hosp....bertambah sakit badan aku nti......disebabkan muntah yg teruk dan aku mmg xblh nak jamah makanan....aku mmg teruk dehydrate......aduuuhh......xsuka sungguh le......

pape aku dpt MC utk 2 hari...dan hari ni aku mula keje blk....ikutkan hati mcm nk amik cuti panjang smpi morning sickness aku ni dh kurang....skrg ni pun tgh sakit kepala dan badan2 sume.....xsuka keadaan mcm ni......esp bab makan.....aku skrg paksa diri aku utk menelan...wlu aku tau kesudahannya mcm mane........

aku xnak msuk hosp utk kes morning sickness ni...sungguh xberbaloi....klu aku dok hosp sakit yg xde pun leh dtg sekali..........hish xmau sungguh.....addduuuhh...moga aku cepat la sembuh dari alahan dan dugaan yg dasyat ni.....aku kesian tgk anak aku.......nasib ade hubby aku yg byk membantu...........

2 comments :

Ain said...

kesiannyer..
makn sup pun x leh ke kak?
dah la nk pose dah.. ain doakan akak cepat baik k..

T said...

Semoga cepat sihat..
dan dpt baby yg comeiii

:: Track je ::