Wednesday, August 19, 2009

:: Doa untuk Afif Syg ::

ni aku tujukan untuk afif anak kepada kawan forum aku yannie....pagi tadi aku bukak facebook tercenggang jap....sedih pun ade bile aku baca psl wall post die....afif +tive influenza A......berderau darah aku.....nak menitik air mata aku....aku terus call hubby aku.....sian sgt die....byk sungguh dugaan dak afif...dr kene angin pasang......demam panas dan skrg...penyakit yg plg ditakuti....tapi menurut yannie.....doc belum sahkan samada itu adalah H1N1 atau x....



gambar afif yg ade dlm koleksi aku.....

aku doakan yg afif xterkena virus maut tu......kesian die...bby lg...ape le daya die nak layan sume tu....besar dugaan untuk afif syg......hurm aku tumpang sedih untuk yannie sekeluarga.....aku pun turut risau sbb anak aku sendiri tengah batuk ni......so aku nk bwk g hosp sbb xnak benda buruk jd......

kepada yannie dan hubby kuatkan semangat....doa byk2 sbb doa ibu lebih berkat......untuk afif syg.....cepat sembuh kuatkan semangat......auntie2 sume doakan afif cepat sembuh dan ceria2 selalu.....Ya Allah kau lindungilah afif dari penyakit merbahaya itu...dan kau lindungi kami sekelurga dari penyakit maut itu..........AMIN.........

4 comments :

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Ya Allah,terkejut baca post ina ni.Semoga afif dijauhkn dari penyakit yg mrbahaya itu.Buat yannie semoga tabah,kuatkan semangat.Insyaallah afif akan sembuh.Semua bergantung pada-Nya.Intan turut mendoakan.

**Nae/Naz** said...

ya Allah!! so mcmmana dah dpt tau ka H1N1 ke tak...nae cuti hr sbb abah masuk CCU kena heart attack...

eyna said...

lorrr ye ke nae.....eyna doakan abah nae selamat.....smlm eyna ade call yannie....die kate klu H1N1 die xaktif dan demam berterusan...afif mcm ok smlm aktif bermain...tp kene kuarantin kat umah.........sian die.....

T said...

Kesian Afif kan, bnyk dugaan dia
Alhamdulillah semalam yannie ckp Afif da x demam
tp still kne kuarantin
Semoga Afif cepat sembuh..
Amin

:: Track je ::