Tuesday, July 21, 2009

:: No more LaTe ::

huh...lately ni aku asyik lambat je....so after this , mmg aku berazam untuk tidak lambat lagi....susah la mcm ni...kadang2 aku mmg kuar cepat tp byk lak masalah tengah jalan....banyak pak pandir yg drive kete.....so secara tidak langsung akan mengakibatkan kesesakan yang menyakitkan hati....plus skrg ni nk msk area putrajaya diaorg suka lak letak cone smpi hbs 1 lane......haiiyyoooo......tengah speed kete kene lak break emergency...sungguh bahaya.....

so starting from tomorrow aku xnak lmbt...back to normal.....aku xnak nama aku dicop nti....dah la department aku ni department panas......skrg ni mcm2 kene pantau....xselesa....tp tu le...kerja kene teruskan....dah kite makan gaji kan....ikut je la.....janji kite xkacau orang lain dan menyibuk sana sini......kadang2 bile menyibuk sangat smpi lupa silap kite sendiri....dok selak kain orang...kain sendiri koyak rabak xsedar.....huh manusia.......terima je la.....

back to my topic....aku xmo lambat lg.....jenuh aku tiap2 pagi kene jd michael schumacher....huh penat memecut...kete aku pun mesti penat...sian VYVY aku.......die pun bekerja lebih untuk aku.....plus skrg ni aku mcm abaikan 'die'......xgromming elok2.....xpe...xpe....insyaAllah weekend ni aku nk makeup 'die' blk....sian VYVY....sori k.....

4 comments :

zIziE said...

babe.. skang ni HR monitor attendance.. jgn sampai dpt surat cinta sudeyy...

=)

eyna said...

tu le....try to awalkan esok.....skrg ni mcm2....kene hati2...

**Nae/Naz** said...

kekadang bukan saja nk lewat...mmg terlewat...cam kt penang kalau hujan mesti jalan jam isk3...pastu lambatnya sengah jam -45 min plak tu

eyna said...

same la sini nae...bangun dh awal....hari ni hujan gak....jammed...biase le....benci singguh........

:: Track je ::